Portobello gevuld met in wijn en truffelolie gegaarde risotto, fijne groenten, bospaddenstoeltjes en oude kaas.
Kan als vegetarisch hoofgerecht of als bijgerecht serveerd worden.
€8,95
Portobello gevuld met in wijn en truffelolie gegaarde risotto, fijne groenten, bospaddenstoeltjes en oude kaas.
Kan als vegetarisch hoofgerecht of als bijgerecht serveerd worden.
Uitverkocht
Portobello gevuld met in wijn en truffelolie gegaarde risotto, fijne groenten, bospaddenstoeltjes en oude kaas.
Kan als vegetarisch hoofgerecht of als bijgerecht serveerd worden.
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Hoofdgerechten
Steak van een gestoofde kalkoendijfilet in een culinaire jussaus met sjalotjes, champignon, room, laurier, tijm en een scheut champagne.
Hoofdgerechten
Gebakken gestoofde kalfsboutfilet in een kalfsjus met een gremolata van peterselie,knoflook en citroenrasp.
Bijgerechten
1 persoons groententaartje met ui, paprika, aubergine, courgette, tomaat, ei, kaas en Provencaalse kruiden.
Bijgerechten
Aardappel, room, ei, mager Porc au Grain rookspek,truffelolie, oude kaas
Geen producten in de winkelwagen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.