
Bestel uw kerstgerechten online

Meer dan 15.000 tevreden klanten

Veilig betalen met Ideal
Lekker en gemakkelijk thuis uit eten. Het kan! Heerlijk culinair dineren zonder dat u de hele dag in de keuken staat tijdens de feestdagen. Stel nu zelf uw menu samen uit een voor-, hoofd-, bij- en een nagerecht . Alle gerechten zijn voorbereid en binnen 15 minuten klaar om te serveren.
Op een geleide lijst staan de bereidingswijzen van de gerechten voor de oven, magnetron of koekenpan. In verband met de voorbereidende werkzaamheden van onze keuken dient u uw bestelling gaarne voor vrijdag 19 december aan ons door te geven. Menu’s zijn af te halen op 24, 25 of 26 december.
Voorgerechten / Borrelamuses
Steak tartaar van Limousin scharrel rundvlees, dragon mayo, kwartel eitje, cornichons, Parmezaan schaafstel, rettich scheuten. Dit gerecht is kant en klaar en direct te serveren.
Voorgerechten / Borrelamuses
Een luxe, feestelijke carpaccio, Gesneden van gegrilde kalfsfilet. Op smaak gebracht met truffelolie, crème fraîche, Dijonmosterd, pistache en radijsscheuten. Een heerlijk eenpersoonsgerecht, direct klaar om te serveren.
Voorgerechten / Borrelamuses
Een romige bospaddenstoelen-truffelsoep, geserveerd met een feestelijk kerstster-garnituur van roomboterbladerdeeg. Een heerlijk eenpersoonsgerecht.
Hoofdgerechten
Een ossobuco van kalkoen, Op lage temperatuur gegaard in een wittewijn-jus. Op smaak gebracht met tijm, rozemarijn, laurier, uitgebakken pancetta, knoflook, peterselie en citroenrasp. Een feestelijk eenpersoonsgerecht, reeds bereid en eenvoudig op te warmen in de magnetron of oven.
Hoofdgerechten
Een Zuid Amerikaanse graan gevoerde scharrel entrecote. Minimaal 28 dagen gerijpt. Geserveerd in een rode port jussaus met sjalotten.
Hoofdgerechten
Exclusieve op lage temperatuur gegaarde hertenrugfilet. Met sinaasappel rasp, pistache, peterselie, knoflook en wildjus.
Bijgerechten
Een rechthoekig aardappeltaartje van aardappelschijfjes, room, laurier, sjalotjes en oude kaas.
Bijgerechten
Een groenten bijgerecht gemaakt van ratatouille groenten, rauweham, ei, room, kaas en Provencaalse kruiden. Bereiding: 12 minuten in de oven op 175 graden
Bijgerechten
Opgespoten aardappeltaartje met room, fijne stukjes pancetta en een vleugje truffelolie.
Bijgerechten
Een rechthoekig aardappeltaartje van aardappelschijfjes, room, laurier, sjalotjes en oude kaas.
Nagerechten
Bombe van chocolade bavarois met een kern van koffie ganache crumble
Nagerechten
Amandel cakebodem met bosbessen bavarois, rodebessen coulis en pistache.
Ons scharrel vlees is van de beste kwaliteit en bereide producten komen uit onze eigen keuken.
Heeft u speciale wensen m.b.t. uw kerstgerechten? Neem gerust contact met ons op.
CONTACTOntvang onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment, recepten en leuke tips door u in te schrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.