Bestel uw kerstgerechten online
					Meer dan 15.000 tevreden klanten
					Veilig betalen met Ideal
Lekker en gemakkelijk thuis uit eten. Het kan! Heerlijk culinair dineren zonder dat u de hele dag in de keuken staat tijdens de feestdagen. Stel nu zelf uw menu samen uit een voor-, hoofd-, bij- en een nagerecht . Alle gerechten zijn voorbereid en binnen 15 minuten klaar om te serveren.
Op een geleide lijst staan de bereidingswijzen van de gerechten voor de oven, magnetron of koekenpan. In verband met de voorbereidende werkzaamheden van onze keuken dient u uw bestelling gaarne voor vrijdag 19 december aan ons door te geven. Menu’s zijn af te halen op 24, 25 of 26 december.
Voorgerechten / Borrelamuses
Steak tartaar van Limousin scharrel rundvlees, dragon mayo, kwartel eitje, cornichons, Parmezaan schaafstel, rettich scheuten. Dit gerecht is kant en klaar en direct te serveren.
Voorgerechten / Borrelamuses
Een feestelijke en verfijnde carpaccio, gesneden van mals gegrild kalfsvlees. Op smaak gebracht met fijngesneden sjalot, zachte Dijonmosterd-mayonaise, geroosterde pijnboompitten en knapperige rettichscheuten voor een elegante bite en balans. Geserveerd als eenpersoonsgerecht, klaar om direct te presenteren op het bijgeleverde goudkleurige RVS schaaltje.
Voorgerechten / Borrelamuses
Een romige bospaddenstoelen-truffelsoep, geserveerd met een feestelijk kerstster-garnituur van roomboterbladerdeeg. Een heerlijk eenpersoonsgerecht.
Hoofdgerechten
Een ossobuco zonder botje van kalkoen. Op lage temperatuur gegaard in een wittewijn-jus. Op smaak gebracht met tijm, rozemarijn, laurier, uitgebakken pancetta, knoflook, peterselie en citroenrasp. Een feestelijk eenpersoonsgerecht, reeds bereid en eenvoudig op te warmen in de magnetron of oven.
Hoofdgerechten
Een Zuid Amerikaanse graan gevoerde scharrel entrecote. Minimaal 28 dagen gerijpt. Geserveerd met een rode port jussaus met sjalotten.
Hoofdgerechten
Getrancheerde hertenbiefstuk in een cognac pepersaus van jus de veau.
Bijgerechten
Een smaakvol eenpersoons bijgerecht op basis van ratatouille-groenten, verrijkt met rauwe ham, ei, room en kaas. Afgewerkt met aromatische Provençaalse kruiden voor een volle en hartige smaak. Bereiding: 12 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
Bijgerechten
Opgespoten aardappeltaartje met room, fijne stukjes pancetta en een vleugje truffelolie.
Bijgerechten
Een rechthoekig 1 persoons taartje van aardappelschijfjes, room, laurier, sjalotjes en oude kaas.
Nagerechten
Cheesecake met een kern van misokaramel op een krokante koekjesbodem, afgewerkt met Biscoff-kruimels en gouden kerstparels en omhuld met een laagje pure chocolade.
Ons scharrel vlees is van de beste kwaliteit en bereide producten komen uit onze eigen keuken.
Heeft u speciale wensen m.b.t. uw kerstgerechten? Neem gerust contact met ons op.
CONTACT
						
					Ontvang onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment, recepten en leuke tips door u in te schrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.